Lumenauraus pitää kulkutiet vapaina

Eikö olekin ikävää, kun lumenauraus muistuu mieleen vasta aamulla, kun koko yön on pyryttänyt ja pihatieltä pitäisi päästä pois? Älä päästä tilannetta tähän asti vaan solmi kanssamme ajoissa kiinteistöhuoltosopimus. Me huolehdimme siitä, että pääset kulkemaan lumisenkin yön ja päivän jälkeen kotipihasta eteenpäin.

  • Lumenauraus pitää tien kunnossa
  • Lumenauraus mahdollistaa sujuvan liikkumisen
  • Lumenaurausta varten ennakoimme säätiloja 

Lumenaurausta silloin kun on tarvetta

Tarkkailemme säätiloja ja pyrimme ennakoimaan lumipyryt. Olemme paikalla, kun lumi uhkaa olla kulkemisen este. Hyvä kiinteistöhuolto on mielestämme juuri tätä, ennakoivaa. Me varmistamme, että kulku kiinteistöön olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista.

Lumenauraus pitää tiet kunnossa

Lumenauraus ei pelkästään mahdollista helppoa ja turvallista kulkua, se on osa tiestä ja pihasta huolehtimista. Raskas kasaantuva lumi vahingoittaa tietä ja kun tiestä ei huolehdi, voivat korjauskulut olla yllättävän suuret.

Kesäisin ei auraus ole mielessä - lue silloin nurmikonleikkuusta!

Palveluihimme kuuluvat myös muut pihatyöt, kuten nurmikonleikkuu. Lue tästä lisää.

Suosittele meitä

Pyydä tarjous palveluistamme

Kiinteistöhuoltopalvelumme ovat asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, liikekiinteistöt ja omakotitaloasujat. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Lähetä viesti, jossa kuvailet kiinteistöhuollon tarpeesi ja kiinteistön. Otamme yhteyttä.