Lumenauraus pitää kulkutiet vapaina

Eikö olekin ikävää, kun lumenauraus muistuu mieleen vasta aamulla, kun koko yön on pyryttänyt ja pihatieltä pitäisi päästä pois? Älä päästä tilannetta tähän asti vaan solmi kanssamme ajoissa kiinteistöhuoltosopimus. Me huolehdimme siitä, että pääset kulkemaan lumisenkin yön ja päivän jälkeen kotipihasta eteenpäin.

  • Lumenauraus pitää tien kunnossa
  • Lumenauraus mahdollistaa sujuvan liikkumisen
  • Lumenaurausta varten ennakoimme säätiloja 

Lumenaurausta silloin kun on tarvetta

Tarkkailemme säätiloja ja pyrimme ennakoimaan lumipyryt. Olemme paikalla, kun lumi uhkaa olla kulkemisen este. Hyvä kiinteistöhuolto on mielestämme juuri tätä, ennakoivaa. Me varmistamme, että kulku kiinteistöön olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista.

Lumenauraus pitää tiet kunnossa

Lumenauraus ei pelkästään mahdollista helppoa ja turvallista kulkua, se on osa tiestä ja pihasta huolehtimista. Raskas kasaantuva lumi vahingoittaa tietä ja kun tiestä ei huolehdi, voivat korjauskulut olla yllättävän suuret.

Kesäisin ei auraus ole mielessä - lue silloin nurmikonleikkuusta!

Palveluihimme kuuluvat myös muut pihatyöt, kuten nurmikonleikkuu. Lue tästä lisää.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Pyydä tarjous palveluistamme

Kiinteistöhuoltopalvelumme ovat asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, liikekiinteistöt ja omakotitaloasujat. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Lähetä viesti, jossa kuvailet kiinteistöhuollon tarpeesi ja kiinteistön. Otamme yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pirkanmaan Plushuolto Oy
Työväentalontie 3 B 4
33470 YLÖJÄRVI

Y-tunnus: 2579246-2
Puh: 040 546 6844

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pirkanmaan Plushuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.